MagentaGlitterPointer -->

maanantai 9. toukokuuta 2016

Babyshowers




Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Minun eilinen päivä meni parhaan kaverin vauvakutsuja järjestäessä ja viettäessä :) Olin kuttunu koolle Juulian lähimpiä ystäviä ja kutsut pietettiin meillä. Tarjottavina oli mm. Tonnikala-wräppejä, ''herkku''tikkuja, juustokakkua, täytekakku, kuppikakkuja ja kaikki tietenki teemaan sopivina, eli sinisinä ;) Koristeina toimi ilmapallot ja serpenttiinit..









Tuleva mamma saatiin yllätettyä ilosesti ja oli tyytyväinen juhliinsa :) Ohjelmana oli mm. pilttien maistelua sekä silmät sidottuna vaipan laittoa pehmolelulle. Aika hyvin se Juulia kuiten hanskasi jo kaiken! ;) Vaippakakku oli mieluinen ja sieltä löytyki kaikkea tarvittavaa; vaippoja, kylpytakki, tutteja, tuttipullo, Aino ensipupu ja erilaisia putelleja :) Jopa täytekakku onnistu ihmeen hyvin ja juustokakusta kuvia en ehtiny ottaakkaan kun kerkesi kadota parempiin suihin ;) Tykkään kyllä tosi paljon järjestää juhlia ja varsinki tämmösiä yllätyskekkereitä, missä sankari aidosti yllättyy juhlista :) 
Nämä juhlat oli myös erityisen tärkeät mulle, koska saan toisen kummilapsen ja pääsen vielä tämän pienen prinssin sylikummiksi :) Sitä ootellessa ko saa pienokaisen ekaa kertaa syliin! :)

-Janina

8 kommenttia:

  1. Ihanaa ko saitta piettyä kaiken salassa Juulialta!
    Kivoja juttuja vaippakakussa ja syötävät näyttää herkuilta :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat juhlat olet järjestänyt!
    Upea vaippakakku! Ja hyvältä näyttää tarjoilut!
    Juhlia on kiva järjestää.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sari! :-) niin on, varsinki niitä joissa on teema ;)

      Poista
  3. Yllärit on parhaita :) ei ollu silloin ko mie olin nuori, noita Banyshowers juttuja :)
    Kivan yllätyksen ole järjestänyt! Muuten blogissani on arvonta, käyhän osallistumassa ja kommentoimassa kommentti kenttään. Hyvä palkinto ja varma sinun mieleen :)

    Muuttuvakotini.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi vissiin lopettaa kirjoittaminen, kun koko ajan kirjoitan miten sattuu :(

      Poista
    2. Taitaa olla vasta muutama vuosi sitte yleistyny nuo babyshowerit täälä suomessa mitä oon kuullu ja lukenu :) joo miepä käyn! :) no selvää saapii kuitenki ;)

      Poista