MagentaGlitterPointer -->

torstai 12. toukokuuta 2016

Aamujen pelastus


En voi muutako hehkuttaa näitä minun uusia räpsyttimiä! Helpottaa niin paljon aamusin, (varsinki aamu viien työvuoroja) ko ei yhtään kiinnosta alkaa silmät sirrissä laittaan ripsaria :D En käsitä miten en ole näitä aikasemmin laittanu? Aattelin että ripset menee pilalle ja niitä tippuu päivittäin ja hirveän kalliiksi tullee yms. Mutta kyllä näistä on valmis maksamaan sen n. 40 € kerran kuukauessa, on kyllä hintansa arvoiset :) Oon käyny laittaan ripset Kauneushoitola Erika nimisessä paikassa ja en voi muutako ylistää laittajaa ja paikkaa. Ystävällinen palvelu ja osaa kyllä hommansa. Tänään kävin huollossa ekaa kertaa laiton jälkeen ja otin pari volyymiripseä lisäksi sivuun. On kyllä huiput!

Tänään käytiin Ikeasta kotiuttaan pari uutta kaappia olkkariin sekä makkariin, mutta kokoaminen meni sen verran myöhäseen että kuvailu saa jäähä huomiselle. Siitä siis lisää myöhemmin ;-)

Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille! :-)

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ripsuttimet :). Joskus itekki miettinyt, että laittais...mutta ajatellut että oon jo niin vanha noihin. No, katotaan jos joskus innostuis. Olis kyllä mukava ettei aina tartte ripsivärien kanssa värkätä aamuisin. Kotona olenki ilman meikkiä melkein aina, mutta olishan se kiva olla ns. kauniina arkisinki, ettei aina näytä huuhkajalta. Muuten blogissani ARVONTA ja palkintona just Volyymiripset, vinkkaahan kavereille ja tietysti osallistu sieki :). Kivaa perjantai 13 päivää sinne, IIIK...tänään on kyllä tuntunut 13 päivä. Aamulla yx meinas tulla autolla kylkeen ja toiseksi olin ajaa raukan pienen oravan päälle yms.

  Muuttuvakotini.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Päivi! :) joo kyllä mieki eka arvoin ja arvoin että laitanko, mutta onneks laitoin! On kyllä niin paljon plussaa ettei voi muutako suositella! :) höpöhöpö koskaan ei oo liian vanha ittensä hemmotteluun, rohkeasti vain laittaan! ;) joo pitääpä käydä osallistumaan :) kivaa perjantaita sinnekki! Täälä kyllä kans huomaa tuon perjantai 13. päivän kirouksen ko töissä tuli sähellettyä ties vaikka ja mitä :D onneks huomenna jo "normi" päivä! :D

   Poista
 2. Kyllä on hienot räpsyttimet :)

  VastaaPoista