MagentaGlitterPointer -->

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Uutta lattiaa kotiin

Moikka! Meilä on menny viime viikko lattiarempassa, ko vaihettiin vanhat kuluneet parketit uusiin harmaisiin laminaatteihin. Laminaatit löyettiin Tornion Värisilmästä jossa toimitusaika oli vain kolme päivää ja toimituskuluja ei ollut ollenkaan :)
Lattian vaihtamisen työläin homma oli kyllä ehdottomasti vanhan lattian repiminen ja huonekalujen roudaaminen eestaas mutta oli kyllä vaivansa väärtti! Listat haettiin Wotsista ja päädyttiin aika perus koristeellisiin valkoisiin listoihin.

Lattian sävy on Millenium Oak Grey 3532. Ensin mietittiin vaaleamman sävyistä harmaata, mutta tultiin siihen tulokseen että se myötäilisi liian paljon jo vaalean harmaita seiniä. Hellu ehotti myös tumman ruskeata laminaattia, mutta pyörsin ajatuksen heti koska tykkään paljon enemmän harmaasta. Löydettiin sitte tämä ja kyllähän se heti koko kodin saa näyttämään aivan eriltä ko lattiat vaihtuu. Huoneet on paljon valosammat ja freessimmän näköiset! Olkkariin ostin tuon uuen valkoisen maton Haaparannan Rustasta ja kohta ois suunnitteilla myös eteisen käytävälle vaaleampaa mattoa. Nyt ko alkaa muuten katteleen olkkarin kuvia tietsikalta, näyttää kyllä aika harmahtavalta  mutta onneks tilaukseen lähti pari uutta sohvatyynyä jotka piakkoin toivottavasti saapuvat postiin!

Meilä täällä yllätti kunnon takatalvi ja kesärenkaat saa oottaa vielä hetken tallissa, mutta eiköhän se kesä vielä tuu!

Ihanaa tiistaita! :)

10 kommenttia:

 1. Kaunista!
  Upea tuo harmaa laminaatti!
  Jos meille pitäisi nyt vaihtaa laminaatit, niin valitsisin ehdottomasti saman näköisen.
  Kyllä näyttää niin hyvältä!
  Ja ihana olkkarin pöytä teillä😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) suosittelen kyllä tuota laminaattia, ja oli aika näppärä laittaakki. Olkkarin pöytä on äitiltä saatu, maalattu vain valkoseksi :-)

   Poista
 2. Teillä on kyllä tosi nätti koti ja tuo lattia passaa hyvin! :)

  Hemulisway

  VastaaPoista
 3. Tulipa hieno!! Hyvä väri, antaa antheeksi pienet pölytki. Jos sulla ees kerkiää pölyä tulheen... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä itekki! :) kyllä mullaki sitä pölyä aina kerkeää ilmestyä, joten onneks ei lattian puolesta niin huomaa ;)

   Poista
 4. Hyvin passaa lattia kalusteisiin ja seinän väreihin. Varmaan kovin urakka ollut just tuo tavaroiden ja huonekalujen roudaaminen paikasta toiseen. Hyvä työ palkittee :)

  Muuttuvakotini.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tuli kyllä kaunis lattia. Kaunis on koti muutenkin ♥

  VastaaPoista