MagentaGlitterPointer -->

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kirpparilöytöjä Oulusta

Hei, niinkuin otsikko jo kertooki, kirppiksillä on käyty pyörimässä ja jotaki myös löydettykki :) Muutamia paitoja, housut, mekko, shortsijumpsuit, ja pari kappaletta Iittalan kastehelmi sarjan lautasia tosi hyvään hintaan! Käytiin Paljekirppiksellä & Second hand storessa, ja suosittelen kyllä lämpimästi! Paljekirppis ei ollu aivan keskustassa joten sinne oli helppo osata, ja varsinki sen koon takia siellä tais vierähtää tunti jos toinenki..:) Huonekaluja ja muuta pikku tavaraa oli myös, mutta niitä en sillä silmällä katellu tälläkertaa. Oulusta ajellessa pois, oli tietenki pakko käyä myös kärkkäisellä jossa sattuki oleen sikapäivät ja mukaan lähti tuo pieni kello yöpöydän päälle sekä kyltti keittiöön :) Viikonloppu sujahti taas aivan silmissä, tyttöjen iltaa vietellessä ja kirppareita koluten. Huomenna alkais uus viikko, ja me aletaan vaihtaan nykyset kellertävät parketit pois uusien tummanharmaitten tieltä! En malta oottaa, kuinka koko koti näyttää sitte aivan erilaiselta ko on uudet lattiat :) Mutta nyt jo silmät alkaa lupsua siihen malliin, että unille on mentävä. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tuo zik zak pusero :). Mie kans vko loppuna kävin kirppareita läpi, vähän kattelin jos jotain kivaa löytäis tulevaan tai jo alkavaan projektiin.Vaarin Vintillä tuli käytyä ja voisivat esillepanoon kyllä enemmän panostaa....huh, en jaksanut olla kauan aikaa, äkkiä pois.Kyllä se on tärkeää, että kirpputorikin on siististi laitettu, ettei sinnepäin. Kivaa alkavaa viikkoa sinne!!!

  Muuttuvakotini.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hintakaan ei kyllä kirpaissut ;) nii voisivat! Monet kirpparit on niin sekavia ja liian ahtaita että tuntuu että on pakko päästä äkkiä pois! Siisteys on kyllä kaiken a & o :) kiitti ja onnea sulle alkaneeseen projektiin! :-)

   Poista
 2. Niin kivoja löytöjä olet tehnyt!
  Ihana kello!
  Mukavaa tiistai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja hinnatkaan ei kellossa eikä kirppislöydöissä olleet pahat ;) samoin sulle! :-)

   Poista