MagentaGlitterPointer -->

tiistai 16. helmikuuta 2016

DIY sängynpääty


Iltaa sinne ruudun toiselle puolen :) Tein meille sängynpäädyn joku aika sitte varastosta löytyneestä Styroxista ja vanhoista verhoista. Aikaa meni alle tunti eikä maksanukkaan kuin nuppineula-paketin verran! Leikkasin styroxin oikeankokoseksi ja yhistelin kahta palaa toisiinsa, jesarin avulla kylläkin, mutta hyvin on pysyny tähän päivään asti! Lopuksi painelin nuppineuloilla verhot kiinni ja siinäpä se oli. Helppo tehä, ja verhonki voi vaihtaa toiseen jos alkaa väri kyllästyttään. Seita shopista ostetut pallovalot pääsi koristamaan sängynpäätyä ja näyttää kyllä omaan silmään aikas kivalta, mitäs mieltä ootte? :)

-Janina

8 kommenttia:

 1. Kivahan siitä tuli :) Huippu homma kun oot vanhoja juttuja hyödyntänyt. Itekki mietin silloin ennen kuin ostin meill sämgynpäädyn, että teen ite...mutta oli niin kaikkea muuta tekemistä että jäi tekemättä. Helppo, halpa ja nopea :). Äkkiä saa kyllä vaihdettua ilmeen. Kivaa viikkoa sinne!
  Muuttuvakotini.blogspot.com blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) jeps, joskus vanhasta tulee aivankuin uutta, kunhan vaan saa aikaseksi alettua tekemään ja siihenhän se ainaki itellä monesti jää.. :D kävinki jo kattelemassa sinun blogia ja liityin lukijaksi! :)

   Poista
 2. Tulipa hieno ja todella halpa. Voi useasti muuttaa väriä, kun ei tule tyyriiksi :)Hieno tuo valosarja siinä päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokia! :) Niin voi, saa vanhoja verhojaki hyötykäyttöön ;)

   Poista
 3. No siitä tulikin hieno! Teillä on tunnelmallinen makuuhuone.

  VastaaPoista