MagentaGlitterPointer -->

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Long time no see

Hei taas pitkästä aikaa! Aika on menny niin nopeaa, ja tuntuu että ei ole muuta kerennykkään ko olla vaan töissä :D Viikonloppuna vietettiin meillä tupareita, ja sitte ollaanki vaan maattu kotona.
Tupareistakaan en muistanut ottaa kuvia (olin varmaan liian hermona ettei kukaan sotke paikkoja..:D) mutta boolia ja juomia oli omasta takaa jonku verran ja sitte vaan pientä purtavaa :)


 Maanantaina tulinki kipeäksi ja viimistä päivää saikkuillaan kotona. Tänään oli sen verran parempi olo, että päätin alkaa järjesteleen vähän paikkoja uusiksi :)Tulppaanit alko oleen jo niin kärsineen näköisiä joten katkoin niitä laseihin, sekä tahoin jotaki uutta sohva pöyälle ainasten tablettien sijaan, joten sweet home-laatikko löysi paikkansa siinä.
Tikkaat siirsin keittiöstä olohuoneeseen jotta ne olis vähän paremmin esillä.
Ja kun kerran meillä on niin iso sohva, tahon sen vaan täyteen tyynyjä ja kaikkia vilttejä jotta se ois mahdollisimman houkuttelevan näkönen! ♥


Tein uunilohta ja pottumuusia ruuaksi, ei maltettu näköjään oottaa kuvan ottamista vaan kerettiin jo syä puolet pois :D mutta nyt nauttiin viimisestä saikkupäivästä♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti