MagentaGlitterPointer -->

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Challenge

Elikkä sain haasteen jossa pitää vastata seitsemään kysymykseen ja keksiä uudet seitsemän kysymystä ja jakaa haaste. Tällä kertaa en haasta ketään :)

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuri ruokasi?

- Tykkään kyllä tosi paljon kokata ja kokeilla uusia ruokia ja ennen sitä harrastinki tosi paljon, mutta nyt on tahtonu koulu&työt viä voiton joten ihan normi makaroonimössöä on tullu aika paljon tehtyä :D Mutta bravuuriruokaa en oikein osaa sanoa, oon aika hyvä tekeen erinlaisia laatikoita ja salaatteja :) ja jos tähän voi leivontaa sekottaa, niin mustikkapiirakka taitaa olla minun bravuurileivos :)2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista?

- Kaikki harrastukset on meinannu nyt vähän jäähä, mutta ennen olin tosi kova tanssimaan ja kävinki varmaan kolmella vai neljälläki erikurssilla parhaimmillaan :)
Tällähetkellä en harrasta oikeastaan sen kummempaa. Jumpilla käynti kiinnostas taas alottaa ja lenkkeilyki sitte ko ilmat muuttuu vaan vähän paremmiksi ja aurinkoki alkais paistamaan :) 

3. Unelma-ammattisi lapsena, ja miten haaveillesi kävi?
- Se kaikista vakavin ammattihaave mikä sitte jäi pysyväksi oli ehottomasti terapeutti/psykologi, mutta varsinki tuohon jälkimmäiseen pitäis käyä niin paljon koulua etten oo varma oisko minusta siihen :D 

4. Sisustukseni kulmakivet. Värit, materiaali, tyyli - vai jokin muu?

- Tykkään tosi paljon musta-harmaa-valkea-hopea-sekotuksesta, mutta maalaisromantiikkakin miellyttää silmää. Tykkään paljon kaikesta lasisesta, ja sitä onki tullu hamstrattua nyt aika paljon :)


5.Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartistia? 

- Mulla ei erityisemmin oo mitään lempiartistia, mutta oon vähän kaikkiruokanen :D
Mutta tietenki poppia tulee kuuneltua eniten, mutta tykkään myös iskelmästä ja punkrockista. Ooppera ja hevi on aivan kauheaa! 

6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit,
minkä valitsisit ja miksi?

- Eläisin varmaan ihan tätä vuosikymmentä, mutta ois aika siisti elää vaikka viikko 70-lukua tai sota-aikaa niin näkis millasta silloin on ollu :)

7. Pakopaikkasi- onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?

- Pako paikka minne aina menisin jos ois jotaki hässäkkää, on tietenki oma koti ylitorniolla. Sinne vaan on sen verran pitkä matka ettei aina viittis sinne asti lähteä ajamaan, varsinki jos pakopaikkaa tarvis vaikka joka päivä :D Mutta jonku kaverin luona, tai sitte nyt ko on oma sauna niin se!
  

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti