MagentaGlitterPointer -->

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Sunnuntai kuvailut

Kivaa pääsiäisen aikaa kaikille! Huomasin juuri, että edellinen postaus on ilmestyny viimeksi naistenpäivänä, mutta silloin kun ideoita ei ole nii on parempi piettää vähän taukoa eikä väkisin vääntää postausta. Tänään sitten ko lähettiin perheen kanssa mummolaan, kamera räpsyki koko ajan ja oli mukavaa avata taas bloggeri :) Käytiin siis Pessalompolossa paistamassa makkaraa ja vietettiin samalla koko porukka yhteistä aikaa. Äitin kans käytiin kuvailemassa satamassa muutamat kuvat ja nyt ollaanki takaisin Ylitorniolla. Tänään olis suunnitelmissa saunoa ja katella leffoja yömyöhään, ko huominenki on kaikilla vapaata. Saatiin muutes hellun mummolta ihan ilmanen upea renginkaappi joka oottaa uutta maalipintaa ja pientä fiksailua, siitä siis lisää myöhemmin... :)

4 kommenttia:

 1. Olitta reippaina...met lepäsimmä tämän päivän. Eilinen ulkoilmamyrkytys vei totaalisesti voimat!

  Kaappiprojektia odotellen... Hyvää pyhien jatkoa Janina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tääläki on loppu ilta oltu aika naatteja, joten tainu siis tännekki iskeä jonkunäkönen ulkoilmamyrkytys! :D kiitos samoin sulle <3

   Poista
 2. Oi, siellä onkin vielä paljon lunta!
  Mukavaa nämä pitkät pääsiäisvapaat.
  Odotan mielenkiinnolla kaappipostausta!
  Ihania pääsiäisvapaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälä on vielä täys talvi, kyllä se kevät sieltä vielä toivottavasti tullee.. Kiitos samoin sulle :) nämä vapaat on kyllä tosiaan aivan huippuja!

   Poista