MagentaGlitterPointer -->

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Homeday ♥

Maanantaina tulin jälleen kipeäksi ja tänään vietetään viimistä saikku päivää. Tännään oli onneks jo vähän parempi olo joten päätin käyttää ajan hyväksi. Siivosin koko kämpän lattiasta kattoon ja päätin myös vähän laittaa jotaki uutta :)


Tuli vaihettua vähän kuvia raameihin, ja valittinki toisen kuvan tilalle tuomosen tekstin :)
Eteisestä otin mustan pöydän pois ja laitoin vain korin tilalle, sekä makkariin laitoin vaaleammat verhot :) Keittiöön laitoin piristykseksi vähän tulppaaneja ja tuon pallon roikkumaan.
Olkkarin värittömyys alko tännään jotenki ahistaan minua ko kevät on kuiten tuloillaan, niin lisäsin lisäväriksi vähän vaaleanpunasta kynttilöihin ja kynttilöiden koristeisiin. Vielä pitäis vaaleanpunaisia tyynyjä ostaa sohvalle niin alkaa ilme piristyyn talvesta :) Ja oon niin rakastunu tuohon meän kristallivaloon keittiössä! Sain sen hyvältä ystävältä vain 20 € ♥ Nyt laitoin palaneiden lamppujen tilalle uuet ja se loistaa vain entisestään :) Tein myös makaroonilaatikkoa ruuaksi ja sitte oon tietenki kattonu gossip girliä, mitäpä muutakaan :) Huomenna on eka iltavuoro ihan yksin ja eiku sitä sitte jännittään! Nyt vielä finrexit naamaan että lähtis viimisetki pöpöt pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti