MagentaGlitterPointer -->

perjantai 23. tammikuuta 2015

Our new home part 1 ♥

 Heippa pitkästä aikaa! Vuoden alku on suoraansanottuna menny kämpän kanssa ja sen laitossa.
Löydettiin kiva rivitalo kaksio joka ei sitte ihan niin paljon miellyttäny silmää alkuperäsessä kunnossa, joten fiksailtiin siitä sitte meijän näkönen. Katot maalattiin puunvärisestä valkoseksi, ja avartu kyllä kämppä tosi paljon. Tapetit vaihettiin parille seinälle sekä maalailtiin muita seiniä mieluisan värisiksi. Kaapit keittiössä ei ollu ihan meijän mieleen, joten neki maalattiin valkosiksi ja vaihettiin uudet vetimet, aivanko oltais saatu uudet kaapit eikä tarvinu ko pari kertaa maalata päälle!
Tässä ois ennen-jälkeen kuvia kaapeista:

Tuli kyllä paljon siistemmät ja valosamman näköset maalin jälkeen! Tuohon vielä laitettiin aivan normaalit Ikean vetimet joten kaapit sai täysin uuden ilmeen :)Keittiössä on nyt kivasti kaappitilaa ja tasoja, joten mahtuu kyllä hyvin kaikki kamppeet!
Uutta ruokapöytää yritetään kovasti ettiä, mutta sillä aikaa tuo käy paremmin kuin hyvin :)
Eteisen käytävän sinapin keltanen seinä sai harmaan maalin päälle ja siihen vielä semmosen glitterimaalin, sama laitettiin myös tuulikaappiin. Nuo kaksi kranssia on tehny minun mummo, ja rakastan niitä juuri sen takia koska ihan samanlaisia ei löydy kuitenkaan kaupasta ja koska perheenjäsen on ne tehny ♥ Ja pallovaloja voisin laittaa vaikka jokapuolelle, mutta rajansa kaikella :D tällähetkellä ne saa koristaa tamppiksesta ostettua peili-ikkunaa, mutta varmaan ensviikolla ne vaihtaa jo paikkaa! Oon nyt niin onnellinen koska järjestystä voi vaihtaa lukemattomin tavoin, ja pikkutavaroille löytää aina uusia paikkoja, toisinko tuossa yksiössä mahollisuudet oli aika pienet.

Nyt kuitenki vähän ''herkkuja'' pitkän viikon jälkeen! Kirjottelen varmaan taas viikonlopun aikana lisää kämpästä ja laitan kuvia lopusta kämpästä :)


2 kommenttia:

 1. Kyllä on asunto kokenu melkosen kasvojen kohotuksen!
  Hyvältä näyttää, vaalea avartaa niin paljon ja hyvä, että sinappi seinä sai kyytiä!;)
  Pariisi taulu on paikallaan...
  Innolla oottelen lisää kuvia ja pitää tulla pian käymään, ikäväki on jo kova<3

  VastaaPoista
 2. jep niin on :) hah se oliki kyllä aivan kauhea! :D samoin täällä <3

  VastaaPoista