MagentaGlitterPointer -->

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Uutta lattiaa kotiin

Moikka! Meilä on menny viime viikko lattiarempassa, ko vaihettiin vanhat kuluneet parketit uusiin harmaisiin laminaatteihin. Laminaatit löyettiin Tornion Värisilmästä jossa toimitusaika oli vain kolme päivää ja toimituskuluja ei ollut ollenkaan :)




Lattian vaihtamisen työläin homma oli kyllä ehdottomasti vanhan lattian repiminen ja huonekalujen roudaaminen eestaas mutta oli kyllä vaivansa väärtti! Listat haettiin Wotsista ja päädyttiin aika perus koristeellisiin valkoisiin listoihin.





Lattian sävy on Millenium Oak Grey 3532. Ensin mietittiin vaaleamman sävyistä harmaata, mutta tultiin siihen tulokseen että se myötäilisi liian paljon jo vaalean harmaita seiniä. Hellu ehotti myös tumman ruskeata laminaattia, mutta pyörsin ajatuksen heti koska tykkään paljon enemmän harmaasta. Löydettiin sitte tämä ja kyllähän se heti koko kodin saa näyttämään aivan eriltä ko lattiat vaihtuu. Huoneet on paljon valosammat ja freessimmän näköiset! Olkkariin ostin tuon uuen valkoisen maton Haaparannan Rustasta ja kohta ois suunnitteilla myös eteisen käytävälle vaaleampaa mattoa. Nyt ko alkaa muuten katteleen olkkarin kuvia tietsikalta, näyttää kyllä aika harmahtavalta  mutta onneks tilaukseen lähti pari uutta sohvatyynyä jotka piakkoin toivottavasti saapuvat postiin!

Meilä täällä yllätti kunnon takatalvi ja kesärenkaat saa oottaa vielä hetken tallissa, mutta eiköhän se kesä vielä tuu!

Ihanaa tiistaita! :)

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kirpparilöytöjä Oulusta









Hei, niinkuin otsikko jo kertooki, kirppiksillä on käyty pyörimässä ja jotaki myös löydettykki :) Muutamia paitoja, housut, mekko, shortsijumpsuit, ja pari kappaletta Iittalan kastehelmi sarjan lautasia tosi hyvään hintaan! Käytiin Paljekirppiksellä & Second hand storessa, ja suosittelen kyllä lämpimästi! Paljekirppis ei ollu aivan keskustassa joten sinne oli helppo osata, ja varsinki sen koon takia siellä tais vierähtää tunti jos toinenki..:) Huonekaluja ja muuta pikku tavaraa oli myös, mutta niitä en sillä silmällä katellu tälläkertaa. Oulusta ajellessa pois, oli tietenki pakko käyä myös kärkkäisellä jossa sattuki oleen sikapäivät ja mukaan lähti tuo pieni kello yöpöydän päälle sekä kyltti keittiöön :) Viikonloppu sujahti taas aivan silmissä, tyttöjen iltaa vietellessä ja kirppareita koluten. Huomenna alkais uus viikko, ja me aletaan vaihtaan nykyset kellertävät parketit pois uusien tummanharmaitten tieltä! En malta oottaa, kuinka koko koti näyttää sitte aivan erilaiselta ko on uudet lattiat :) Mutta nyt jo silmät alkaa lupsua siihen malliin, että unille on mentävä. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kotosalla..










Kivaa aurinkoista lauantaita kaikille! Pääsin juuri aamuvukista ja nyt oliski muutaman päivän vapaat eessä. Tiedossa on kaappien järjestelyä ja ikkunan pesua. Kotona on tullu vähän järkkäiltyä uutta ja sain viimein tuon ihanan suuren peilin äitiltä itelle! Olen kaavaillu isompaa peiliä olkkariin edellisen pienen valkoisen tilalle, mutta en koskaan ole raaskinu ostaa, vaan salaa toivonu että äiti luopuis omastaan ja viimein näin kävi. Ostin myös ruottista nuita sieviä lankaköynnöksiä vähän kevättä tuomaan kotiin sekä ''riisuin'' viimeisetki talviset jutut pois kotoa.Tamppiksen reissulla bongasin tuon mustan peltitaulun ja se pääsi näin kevään/kesän ajaksi valoryijyn paikalle :)  Täällä loppu ilta taitaa sujua pääosin kotona, leipoen, saunoen ja hyviä ohjelmia katellen :)

 Pirtsakkaa viikonloppua sulle! :)